KIC Sweden

Lediga tjänster

Vi söker dig som är i slutet av din utbildning och som i framtiden vill jobba i en internationell miljö inom bistånd och internationella relationer. Praktikens omfattning kan utformas i dialog med den sökande. Det är möjligt att kombinera praktiken med studier eller ingå som moment i utbildningen om ditt universitet erbjuder detta. Du bör sympatisera med de grundläggande kristdemokratiska värderingarna och ha ett brinnande intresse för utrikes- och biståndspolitik.

Vi söker dig som är beredd att biträda programansvariga och generalsekreteraren i arbetet på kansliet och med partners, i syfte att lära dig nya saker i relation till din utbildning. Det kan handla om att bidra i den löpande handläggningen av insatser, i informationsarbetet eller i arbetet relaterat till KIC:s styrelse. Resor kan förekomma.

Vi söker dig som har goda kunskaper i engelska, kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är självständig, flexibel och stresstålig. Kunskaper i andra språk, såsom exempelvis spanska och ryska, är meriterande.

Vi förväntar oss att du har god social kompetens, förmåga att samarbeta med andra men också att kunna genomföra arbetsuppgifter självständigt. Du är en utåtriktad och driven person.

KIC:s kansli består av engagerade och erfarna medarbetare som är vana att arbeta under stor arbetsbelastning och i en snabb och krävande internationell kontext. KIC välkomnar alla sökanden.

KIC har sitt kontor i Gamla stan i Stockholm.

Upplysningar om praktikplatsen lämnas av Edvard Agrell, 070-445 74 78.

Senast den 15 juni vill vi ha din ansökan med ett personligt brev, en CV och minst två referenser. Rekrytering sker löpande, praktikplatsen kan tillsättas före den 15 juni 2020, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till:

Edvard Agrell

edvard@kicsweden.org

Sök