Nätverk för demokratiälskare

Sedan starten 1995 har Kristdemokratiskt Internationellt Center (KIC) arbetat med demokratiska partier och politiker verksamma i diktaturer och nya demokratier världen över. Vårt arbete handlar om mer än att gilla demokrati – det handlar om att möjliggöra demokrati. Genom konkret stöd till de som vill och måste ta politiskt ansvar är vi med och utvecklar en av demokratins viktigaste ingredienser; partier och politiker.

Genom vår anknytning till Kristdemokraterna har vi kunskap om politikens förutsättningar på såväl lokal som nationell nivå. Kunskap som ger oss en unik förståelse och förmåga att vara till hjälp och stöd- oavsett om det gäller oppositionen i Vitryssland, Ukraina, Moldavien, lokalpolitiker i Kenya eller demokratirörelsen på Kuba.

Så om du, precis som vi, tycker att demokrati är viktigt – bli medlem i KIC-vänner! Medlemsavgiften för privatpersoner är bara 200 kr per år. Din lokalavdelning eller ditt distrikt kan också bli medlem och betalar då 500 kr i medlemsavgift. Ju fler vi är, och ju mer pengar vi har, desto mer kan vi göra.

Bli KIC-vän nu! Anmäl dig som KIC-vän genom att skriva eller mejla oss. Ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Sänd anmälan till: info@kicsweden.org